Rupem Baraka

Acusi plec o saptamana la Brasov, in curand, mai e putin. Tre sa spun ca ultima data cand am fost acolo, acu vreo 2-3 saptamani, am ramas literalmente tampit de cat de frumos putea sa fie centrul orasului. Trebuie mentionat ca nu mai fusesem acolo de cam 13-15 ani, nici eu nu mai stiu. Va imaginati ca am ramas cu gura cascata. Centrul ala e perfect noaptea pentru mine, linistit, terasa langa terasa, priveliste frumoasa peste tot, arhitectura placuta, cafea buna si bere ieftina (nah si de aia rara si scumpa). Imi pare rau ca nu am poze de atunci dar acuma sper sa pot face cateva poze. E un oras superb si motivul pentru care merg acuma este iar interesant.

In perioada 21-27 (sau 28) August va avea loc o noua editie a festivalului de teatru in limba engleza DOT. E un festival mai mult de improvizatie in care partea frumoasa este ca nu vii cu o piesa pregatita de acasa. In 3 zile lucrezi (cam de iti sar capacele) si apoi in a patra zi ai la dispozitie vreo 30 de minute sa arati juriului, celorlalti participanti si cui o mai vrea sa mai joace ce piesa de teatru ai reusit sa faci in 3 zile de la 0. Ei, bine, nu se incepe chiar de la zer, avem un punct de start, o poza sau un filmulet dat de catre organizatori. Oricum, ideea e ca o sa Rupem Baraka, asta pentru ca vom munci mult, vom bea mult (sper), vom face tot felul de prostii de care om putea si vom ajunge distrusi acasa!

It’s Good to be Back on the scene, raising the pot, bringing back in me the rhythm of the art! Oi fi eu ruginit de atata timp dar tot vom Rupe Baraka :P, sper!

Reclame
Publicat în Personal, Teatru. 2 Comments »

2 răspunsuri to “Rupem Baraka”

 1. andreeaandronic Says:

  did we? don’t really recall that!:-?
  or maybe i have a different point of view on the „rupem baraka” thing!
  🙂
  reply waiting
  😀

 2. Drakudemine Says:

  We did yes we did 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: